Links Bull - Free Link Directory - Dyrlæge Frederiksberg | Lindevang Dyreklinik

The free link directory with lots of great backlinks

Dyrlæge Frederiksberg | Lindevang Dyreklinik

Lindevang dyreklinik er en lokal dyrlæge på det centrale Frederiksberg i København, der tilbyder alle gængse dyrlægebehandlinger. Alle medarbejdere i klinikken har et ønske om at gøre en forskel for såvel kæledyr som dyreejere ved at skabe trygge rammer for enhver behandling. Medarbejderne vil gerne sørge for, at alle kæledyr modtager en tryg og professionel behandling, der bidrager til at kæledyret får et sundt liv. 

Er du på udkig efter en dyrlæge i området omkring Vanløse eller Østerbro er Lindevang Dyreklinik et godt valg. Du finder klinikken på Peter Bangs Vej hvor der er rig mulighed for at finde offentligt transport lige til klinikkens hoveddør. 

Har dit kæledyr akut behov for hjælp fra en af klinikkens dyrlæger uden for den normale åbningstid er det muligt at få tilset dit kæledyr, da der er døgnvagt. Du kan også få en dyrlæge på hjemmebesøg, hvis dit kæledyr er for tilredt til at klare transporten ind til klinikken. 

Du er altid velkommen til at kontakte Lindevang Dyreklinik, hvis du leder efter en dyrlæge i dit nærområde eller har spørgsmål til behandling, foder eller dit kæledyrs generelle sundhed. De kan kontaktes telefonisk på 36 31 31 37 eller via mail til adressen [email protected] 

Lindevang Dyreklinik
Peter Bangs Vej 40
2000 Frederiksberg 
36 31 31 37
Website URL:
http://www.lindevangdyreklinik.dk/
Rating:
 
Categories:
  • Health/Animal
Keywords:
dyreklinik Frederiksberg, Dyrlæge frederiksberg, vanløse dyreklinik,
Views: 18   Rating: 0   Votes: 0   Outgoing Hits: 0   Incoming Hits: 0   Favorites: 0  

There are no reviews for this link

Daily Traffic Rank Trend

Daily Reach in Percent

Daily Page Views

Daily Traffic Rank Trend

This entry was added on Friday, 26 October 2018 15:43

 We use cookies so that you can place orders and we can provide a better service. You can control the use of cookies at the individual browser level.