Links Bull - Free Link Directory - Headset.dk - diverse headsets

The free link directory with lots of great backlinks

Headset.dk - diverse headsets

Vil du gøre kommunikationen mere effektiv for medarbejderne i din virksomhed? Headset.dk er en dansk virksomhed, der er specialist i headset og kommunikationsværktøjer til små og mellemstore virksomheder. 

Headset.dk arbejder tæt sammen med de mest fremtrædende virksomheder inden for feltet som for eksempel Jabra, Microsoft og Skype for business. I Headset.dk’s online shop sælger vi trådløse headset, støjdæmpende headset, samt stole og måtter, rollermouse og meget mere. 

Vi betjener store kunder som fx Københavns Kommune. Dette skyldes at vores kompetente team har 20 års brancheerfaring, og kan derfor tilbyde en sikker og individuel løsning, der opfylder din virksomheds ønsker og behov. 

Headset.dk er den førende leverandør af Music Revo, Encore, Savi m.m., og alle har som udgangspunkt 30 dages Buy & Try garanti, og fri levering ved køb over 5.000 kr.. 

For køb af støjdæmpende headset, call recorders, dikterings- og afskrivningsværktøjer m.m., kontakt da Headset.dk for at lave en god aftale. Tjek vores webshop, eller tag kontakt til os vende at sende os en mail på [email protected] eller ringe på telefon 70 20 06 76. Vi glæder os til at betjene dig og din virksomhed.
http://www.headset.dk/
Website URL:
http://www.headset.dk/
Rating:
 
Categories:
  • Shopping/Consumer Electronics
Keywords:
headset.dk headset cortex consulting,
Views: 41   Rating: 0   Votes: 0   Outgoing Hits: 0   Incoming Hits: 0   Favorites: 0  

There are no reviews for this link

Daily Traffic Rank Trend

Daily Reach in Percent

Daily Page Views

Daily Traffic Rank Trend

This entry was added on Wednesday, 10 October 2018 12:43

 We use cookies so that you can place orders and we can provide a better service. You can control the use of cookies at the individual browser level.