Links Bull - Free Link Directory - Suplab.dk

The free link directory with lots of great backlinks

Suplab.dk

Suplab.dk er en af danmarks mest populære træningshjemmesider. Den tilbyder dig de bedste kosttilskud anmeldelser i Danmark, men også generel viden om træning og vægttab. Suplab er derfor en af de mest besøgte kosttilskuds hjemmesider i DK med ca. 10.000 besøgende i måneden. 

Proteinpulver:
Proteinpulver er en af de mest brugte kosttilskud i Danmark, men det kan være en jungle for den normale bruger at finde det rigtige produkt. Når man ser på proteinpulver er det vigtigt at vurdere hvor højt indholdet af protein egentligt er, i forhold til hvad man betaler for det. Det er blandt andet en af de ting, som Suplab vurdere på når du skal vælge proteinpulver. Derudover vurderes der på smagen og opblandingen, så du ikke får et produkt det ikke kan spises. 

Fiskeolie:
Fiskeolie er også et populært kosttilskud, som har mange positive effekter. Det kan hjælpe dit hjerte, smøre dine led og hjælpe dit immunforsvar. 
Suplab tilbyder også anmeldelser af fiskeolie. Når man køber fiskeolie, er det essentielt at det har et højt indhold af EPA og DHA. Der vurderes derfor på hvad du betaler pr. gram. Der vurderes også på hvilke certificeringer fiskeolien har. 

Weight Gainer:
Weight gainer har til formål at hjælpe hard gainers til at tage på i vægt. Derfor er det ofte mange kulhydrater i weight gainer. Omvendt proteinpulver, er det mest essentielle i weight gainer ikke mængden af protein. Det er vigtigt, men har du et højt indhold af protein ender det med bare at være en "dårlig" proteinpulver.

Website URL:
https://suplab.dk/
Rating:
 
Categories:
  • Health/Fitness
Keywords:
Fitness, kosttilskud, proteinpulver, protein powder, supplements, fiskeolie, weight gainer,
Views: 45   Rating: 0   Votes: 0   Outgoing Hits: 0   Incoming Hits: 0   Favorites: 0  

There are no reviews for this link

Daily Traffic Rank Trend

Daily Reach in Percent

Daily Page Views

Daily Traffic Rank Trend

This entry was added on Thursday, 11 October 2018 17:55

 We use cookies so that you can place orders and we can provide a better service. You can control the use of cookies at the individual browser level.