Links Bull - Free Link Directory - Tandlæge Århus C - Hyggelig klinik centralt i Århus - smildubare.dk

The free link directory with lots of great backlinks

Tandlæge Århus C - Hyggelig klinik centralt i Århus - smildubare.dk

Der er et væld af tandlægeklinikker i Århus-området, men du skylder dig selv at undersøge udbuddet ordentligt, før du vælger endeligt. Regelmæssige tandtjek er nemlig fuldstændig essentielt, hvis du gerne vil opretholde et sundt og pænt tandsæt, og et godt samarbejde med din tandlæge forudsætter, at du stoler på din tandlæge og føler dig i trygge hænder. 

I vores klinik, Tandlægerne Banegårdspladsen 10 v. tandlæge Tina Skovlund Nielsen lægger vi vægt på kompetent behandling og at opretholde en behagelig atmosfære under din behandling.    

Tandlægerne Banegårdspladsen 10 er et team bestående af fire tandlæger, to tandplejere og 2 klinikassistenter. Vi foretager alle normale behandlinger og er altid glad for at byde nye patienter velkommen.  

Klinikken har ligget på samme adresse siden år 1939 og har siden været kendt for en behagelig og venlig atmosfære, så ingen skal frygte at møde op til deres tandlægetid. Klinikken har en stolt historie, men er løbende blevet renoveret, så vi i dag er moderniseret efter de nyeste standarder. 

Skal du finde en ny tandlæge i eller omkring Århus, så er du velkommen til at kontakte Tandlægerne ved Banegårdspladsen 10 over mail [email protected] eller på telefon 86 13 56 55. Vi holder til i Århus C, på Banegårdspladsen 10, og du kan nemt stille bilen på Orla Lehmanns Allé eller i parkeringshuset ved Bruuns Galleri. Vi ser frem til at begynde et behageligt samarbejde.
Website URL:
http://smildubare.dk/
Rating:
 
Categories:
  • Health/Alternative
Keywords:
Tandlæge Århus C, akut tandlæge århus c, tandblegning århus, tandskræk århus,
Views: 27   Rating: 0   Votes: 0   Outgoing Hits: 0   Incoming Hits: 0   Favorites: 0  

There are no reviews for this link

Daily Traffic Rank Trend

Daily Reach in Percent

Daily Page Views

Daily Traffic Rank Trend

This entry was added on Monday, 01 October 2018 10:08

 We use cookies so that you can place orders and we can provide a better service. You can control the use of cookies at the individual browser level.